Odelsguttene vender tilbake

 

Håvard Lillebo & Anders Lillebo

Anne på landet lørdag 10. november

 Vi gjentar suksessen fra fjoråret og inviterer til en kveld med morsomme historier og god musikk!

 Håvard og Anders er to generasjoner med odelsgutter fra den samme gården på Lillebo i Engerdal. Ingen av dem har så langt vist noe utpreget talent for gårdsbruk men begge har til gjengjeld fått mye oppmerksomhet for sine kunstneriske kvaliteter, Håvard med pennen og Anders med diverse musikkinstrumenter.

Håvard utga i 2017 sin første bok «Gløtt og Glepptak i dalstroka østafor», hvor han med skrå penn og glimt i øyet skildrer oppveksten på Lillebo med mor og far, seks søsken, bessmor og bessfar, oldefar, og husdyr av alle slag på garden. I år har han fulgt opp suksessen med boken «Gløtt og Glepptak både her og der» hvor han mener litt av hvert om det meste!

Nevøen Anders har lang fartstid som musiker innen en lang rekke sjangre. I fjor utga han sin første soloplate, «Departure – Traditional Music From Ireland» som er et resultat av hans årelange fascinasjon for irsk folkemusikk og et to år langt opphold i musikkmiljøet i Galway. Hans kommende plate «Homecoming» er innspilt hjemme på gården på Lillebo, og blir tilgjengelig på nyåret.

Disse travle karene inviterer igjen til en kveld med historier og musikk på Anne på landet café og galleri lørdag 10. november. Håvard vil fortelle og lese utdrag fra bøkene sine mens Anders vil presentere musikalske smakebiter fra Irland, og andre steder den musikalske nysgjerrigheten har brakt ham. Det vil også bli signering av bøker og CD/LPer, samt en og annen overraskelse!

Anne på landet disker opp med julebuffet, for de som vil gjøre en helaften ut av det. Buffeten inneholder bl.a. Anne på landets berømte svineribbe av egen frilandsgris, og flere andre godsaker som f.eks Lundgubbens himmelske rakørret, og roastbeef av Hereford fra Husflon, i tillegg til julens hjemmelagde tilbehør.

Anne på landet har alle rettigheter, og et godt utvalg av hjemmelaget øl.

Det er med andre ord igjen duket for en meget hyggelig lørdagskveld i Hylleråsen. Odelsguttene håper så mange som mulig har lyst til å ta turen!

Spetaklet begynner kl 19:30 (dørene åpner kl 18:00)

Inngang: 200,-

Julebuffet inkludert dessert og kaffe: 420,-

Julebuffeten må bestilles, og serveres fra kl 18.

Vær oppmerksom på at det er begrenset plass, så vær tidlig ute med bestilling!

Bestill her!

Leave a Reply