Selskapsmeny 

Forretter

Hjemmelaget spekeskinke og Parmesan fra Bryn Gardsmeieri, med ruccola, persilleolje, ristede pinjekjerner og hjemmelaget granskuddsirup

Allergener: M

Eller

Lundgubbens varmrøkte ørret servert med vårløk, Røros-rømme, ruccola og hjemmebakt flatbrød

Allergener: F, HV, R, Byggmel, M

Eller

Spinatpai med salatost fra Buviken Nordre, hjemmelaget spekeskinke, Anne på landets rømmedressing og hjemmebakt brød

Allergener: HV, E, M, SP, R

Eller

Lefserull med Lundgubbens himmelske rakørret, hjemmebakt lefse, rødløk, Røros-rømme og ruccola

Allergener: HV, M, F

Hovedretter

Langstekt, lokal elg med ovnsbakte mandel-potetbåter, honning-glaserte gulrøtter, kremet viltsaus, sprøstekt sopp og bacon og rørte tyttebær

Allergener: M, SO

Eller

Ovnsbakt Atlanterhavslaks med kokte mandelpoteter, agurksalat og sandefjordsmør

Allergener: F, M

Eller

Langstekt svinenakke servert med ovnsbakte rotgrønnsaker, sjysaus, rørte tyttebær og hjemmelaget flatbrød

Allergener: HV, R, Byggmel

Desserter

Mørk, tung sjokoladekake med frisk bringebærmousse og melkesjokoladefrosting

Allergener: HV, E, M

Eller

Hvit sjokolademousse på nøttebunn med bringebærcoulis og sprø sjokoladepynt

Allergener: N, E, M

Eller

Panna cotta med hvit sjokolade og bringebærcoulis

Allergener: M 

Eller

Hjemmelaget karamellpudding med krem og karamellsaus

Allergener: M

Barnemeny

Forrett

Salte kjeks og flatbrød med gulost og frukt

Allergener: HV, E, M, R, Byggmel

Hovedrett

Liten porsjon av selskapets øvrige hovedrett

eller

Fiskekake med båtpoteter og rømmedressing

Allergener: F, M, E

eller

Barneburger av storfekjøtt med brød, båtpoteter og grønnsaker

Allergener: HV

Dessert

1 kule vaniljeis med sjokoladesaus og tutti frutti strøssel

Allergener: M, E

Kake

Hjemmelaget marsipankake fylt med jordbærsyltetøy og krem i 2 lag. Pyntet med marsipan-roser og sprø sjokolade-krøller

Allergener: HV, E, M, N

Allergenliste: HV= hvetemel, SP= speltmel, R= rugmel, E= egg, M= melk, F= fisk, SO= soyasaus, N= nøtter